ПІДСИЛЮВАЧ GSM ДЛЯ ДАЧІ

Якщо ви мешкаєте за містом і маєте проблеми з мобільним зв’яком, купіть і встановіть у свому заміському будинку репітер (підсилювач) GSM телефонії. Охоче проконсультуємо та допоможемо налагодити зв’язок. Дзвоніть:

LIFEcell: (093) 940-30-20

Kyivstar: (097) 940-30-20

Vodafon: (095) 940-30-20

 

Репітер GSM встановлюється в комплекті з 2 антенами

Пристрій дозволяє суттєво покращити якість роботи телефонів в зоні невпевненого, або майже відсутнього сигналу. Зовнішня антена встановлюється на висоту 8-10 метрів, та впевнено “бачіть” віддалені вишки мобільних операторів, сигнали яких недосяжні на рівні землі. Встановлена у будинку внутрішня антена забезпечує стійкий голосовий зв’язок через телефони абонентів, що можуть вільно розташовуватись на площі від 50 до 300 метрів (залежно від моделі репітера).

Надаємо послуги з встановлення та настройки підсилювачів GSM

Якість роботи репітеру мобільного зв’язку повністю залежіть від правильного вибору моделі пристрою і забезпечуючих зв’язок антен. В стандартний комплект обладнання, що встановлюється, входять:

  • Репітер GSM моделі діапазону 900 Mhz.
  • Зовнішня антена 16-20 dBi стандарту 2G/3G/4G.
  • Внутрішня антенна з коефіцієнтом посилення 3-5 dBi.
  • Два відрізки кабелю 10+5 м із хвильовим опором 50 Ом.
  • ВЧ конектори перехідники відповідного типу.

Саме помилки у розташуванні зовнішньої та внутрішньої антен можуть заважати підсилювачу GSM эфективно працювати. Ці антени не повінні ловити сигнали одна одної, інакше вся система починає працювати сама на себе, і зв’язку зі стільниковими вишками забезпечити не може. Фахівці нашої компанії мають багаторічній досвід роботи з таким обладнанням, і в більшості випадків здатні вирішити всі подібні проблеми. Головне, щоб на рівні другого поверху або горища був присутній хоча б мінімальний сигнал одного чи декількох операторів мережі.

В нашій компанії ви зможете купити підсилювач GSM по мінімальній ціні у Вінниці, та у стислі терміни вирішити всі питання, пов’язані з його монтажем та введенням в експлуатацію.

ПОТРІБНА КОНСУЛЬТАЦІЯ З ВИБОРУ ТА ПІДКЛЮЧЕННЯ РЕПІТЕРУ GSM?

ЗВ’ЯЖІТЬСЯ З НАМИ ТЕЛЕФОНОМ, ПИШІТЬ У VIBER ЧИ TELEGRAM, АБО ЗАЛИШТЕ СВІЙ ЗАПИТ У ФОРМІ ЗВОРОТНЬОГО ЗВ’ЯЗКУ НА САЙТІ!